HPU-home | Wat is HPU? | Klachtenpatroon | Belastende factoren

Keac

Boeken

In de zomer van 2000 is op tv, radio en in gedrukte media veel aandacht besteed aan HPU. Aanleiding was de verschijning van het boek ‘Hebt u HPU?’ van de medisch journalisten drs. Toine de Graaf en drs. Hanneke van Rossum. Dit spraakmakende boek gaf uitgebreide informatie over HPU. Er werd ingegaan op de klachten, maar ook op de behandeling. Daarnaast werd duidelijk gemaakt hoe het is om HPU te hebben. De ervaringen van zes patiënten, in leeftijd variërend van 4 tot 79 jaar, werden tot in detail beschreven. Het boek ‘Hebt u HPU?’ is helaas uitverkocht. Eind 2004 is hierop het vervolg verschenen,

‘HPU en dan…?’ van dr. J. Kamsteeg zelf.
U kunt dit bestellen door een e-mail te zenden met uw naam, adres naar info@keac.nl onder vermelding ‘HPU en dan?’ De prijs bedraagt 19,95 Euro (inclusief verzendkosten).

 

E=Eetbaar?

Medio oktober 2001 is het boek E=Eetbaar? (klik hier voor meer informatie) uitkomen. Dit boek is geheel herschreven door Dr. J. Kamsteeg en behandeld alle hulpstoffen in de voeding. De prijs bedraagt Euro 17,- bedragen. U kunt dit boek bestellen door Euro 19,- (inclusief 2,- Euro verzendkosten) over te maken op rekening 48.90.63.829 t.n.v. Klin. Ecoil. All. Centr. Weert onder vermelding van "E=eetbaar".

 

Eetwaar=eetbaar?

In het najaar van 2003 verscheen de herschreven versie van het boek Eetwaar=eetbaar? . De prijs bedraagt Euro 19,- (inclusief 2,- Euro verzendkosten). U kunt dit boek bestellen door overmaken van genoemd bedrag met vermelding "eetwaar" op rekeningnummer 48.90.63.829 t.n.v. Klin. Ecol. All. Centr. Weert.

 

Milieugeneeskunde

Het boek ‘Milieugeneeskunde’ Milieugeneeskunde van Dr. J. Kamsteeg is in november 2003 uitgekomen. Dit boekje Milieugeneeskunde gaat over de werkvelden van de orthomoleculaire behandeling en geeft een goed inzicht waar aan gedacht dient te worden. U kunt dit boekje bestellen door Euro12,- (inclusief verzendkosten) over te maken op 48.90.63.829 t.n.v. Klin. Ecol. All. Centr. Weert.Intro | KEAC index | HPU website | English